0651273529

Bodyless: voor een slank en vitaal lichaam

Afvallen met BodyLess

AVI-SLANK houdt de kilo's weg

Slank, fit en mooi. Drie doelen die u vast nastreeft. AVI-SLANK is een natuurlijk dieet met hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn nodig voor het bouwen, onderhouden en herstellen van spierweefsel in uw lichaam. AVI-SLANK zorgt dus voor het behoud van uw spiermassa, zodat uw lichaam gedwongen wordt om vet te verbranden. Bovendien houdt de AVI-SLANK shake de insulinespiegel laag en de suikerspiegel stabiel. U blijft zich goed voelen, waardoor het dieet gemakkelijk vol te houden is.

De eiwitshakes van AVI-SLANK

De shakes van AVI-SLANK zijn officiële maaltijdvervangers die voldoen aan de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Ze helpen u onder andere mee om op een efficiëntere manier gewicht te verliezen en zijn ideaal ter ondersteuning van gewichtsbeheersing. Daarnaast zijn de eiwitshakes van AVI-SLANK ideaal om:

De shakes van AVI-SLANK zijn verkrijgbaar in een aantal lekkere smaken, zoals aardbei, banaan, bosbessen en chocolade. De lekkere smaak in combinatie met de mix van hoogwaardige eiwitten, vitaminen, mineralen en L-carnitine zorgen voor een volledige maaltijdvervanger die gemakkelijk en lekker in te nemen is.

Meer lezen over afslanken en gezonde voeding? Lees dan eens onze blog.

Afslankproducten

Slank en fit met Bodyless

Vervang uw ontbijt en lunch door de unieke AVI-SLANK maaltijdvervangende shakes en zie snel verschil in omvang en gewicht. Wanneer u naar tevredenheid bent afgevallen krijgt u van ons advies hoe u uw gewicht en nieuwe levensstijl kan behouden. Wilt u alvast meer lezen over het stappenplan met AVI-SLANK? Lees dan eens onze blog.

Bent u er klaar voor om afscheid te nemen van de overtollige kilo's en slank en fit te worden? Neem dan direct contact op met onze specialiste van Bodyless voor een vrijblijvende afspraak. Afslanken?
Gratis intakegesprek

Bel Bodyless

Locatie van Bodyless
Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen

Telefoonnummer Bodyless
0651273529

E-mail Bodyless
info@bodyless.nl


 
BodyLess