0651273529

Bodyless: voor een slank en vitaal lichaam

Een volledig voedingspatroon met gezond eten

Gezond afslanken met eiwitshakes

Niet alleen voldoende beweging is van belang voor een gezond gewicht, maar ook gezonde voeding is een zeer belangrijke basis voor en gezond gewicht op de langere termijn. Gezond eten betekent niet alleen maar groente en fruit eten, maar vooral een voedingspatroon samenstellen met gevarieerd eten. Door de juiste combinatie van eiwitten, koolhydraten en vetten, de drie bekendste productgroepen, is het mogelijk om een voedingspatroon te creëren waar u zich prettig bij voelt, alles mag eten wat u lekker vindt, en toch op het gewenste gewicht blijft.

Bent u benieuwd of u een gezond gewicht heeft? Lees dan eens onze BMI blog.

Gezond en ongezond eten

Het klink altijd heel simpel wanneer iemand uitlegt hoe afvallen werkt: aan het einde van de dag betekent afvallen minder calorieën binnenkrijgen dan dat er binnenkomen. Waar gaat het dan toch vaak fout? Eén van de grote boosdoeners zijn de snelle koolhydraten. Deze vinden we bijvoorbeeld in chips, wit brood en snoep. Niet alleen bevatten deze producten veel suikers, maar geven ze ook nog eens geen verzadigd gevoel. Zo krijgt u veel calorieën binnen, die er vervolgens niet voor zorgen dat u vol raakt en al snel weer gaat snacken. Door het te veel aan koolhydraten is er snel sprake van een energieoverschot, wat betekent dat er meer energie binnenkomt dan uit gaat. Heeft u structureel een energieoverschot, dan wordt dit lastig te compenseren met alleen sporten.

Bijvoorbeeld: u gaat een half uurtje joggen. Hiermee verbrandt u ongeveer 280 kilocalorieën. Wanneer u thuis komt bent u trots op het feit dat u net een half uur gesport heeft . En terecht! Helaas komt dan een portie paprikachips uit de kast (30G) en een glas cola (250ml). Samen ongeveer 280 kilocalorieën. De 280 die u er net afgerend heeft. Balen!

Eiwitshakes om af te vallen

Eiwitshakes zijn de perfecte manier om uw spieren te beschermen en op te bouwen, en als handige hulp om af te vallen. Hoe?

website afslanken slank

Bij Bodyless werken we met de shakes van AVI-SLANK. Deze shake is gemaakt van 100% natuurlijke producten en te bestellen in vele smaken. Benieuwd naar onze AVI-SLANK shakes? Klik dan hier voor meer informatie, of hier voor de tarieven.Afslanken?
Gratis intakegesprek

Bel Bodyless

Locatie van Bodyless
Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen

Telefoonnummer Bodyless
0651273529

E-mail Bodyless
info@bodyless.nl


 
BodylessBodyLess