0651273529

Bodyless: voor een slank en vitaal lichaam

Afslanken met AVI-SLANK

Het eiwitdieet AVI-SLANKBlog AVI-SLANK

Wilt u slank en fit worden op een gewicht waar u dagelijks blij van wordt? Dan is het eiwitdieet van AVI-SLANK de perfecte aanvulling op uw behandelingen bij Bodyless. Het AVI-SLANK dieet is een natuurlijk dieet met hoogwaardige eiwitten. Deze zorgen ervoor dat uw spiermassa behouden blijft, zodat uw lichaam gedwongen wordt om vet te verbranden. Door de hoogwaardige koolhydraten zal uw insulinespiegel niet gaan schommelen en de suikerspiegel stabiel blijven. Hierdoor blijft u zich goed en fit voelen tijdens dit dieet, waardoor het makkelijk vol te houden is.

Fase 1: afslanken met AVI-SLANK

In de eerste fase van het AVI-SLANK dieet begint u met het vervangen van het gebruikelijke ontbijt en lunch door de unieke AVI-SLANK maaltijdvervangende shake. Uw avondmaaltijd zal vervolgens bestaan uit mager vlees of vis samen met de aanbevolen groenten. Met de eenvoudige en smakelijke recepten die AVI-SLANK aanbiedt, die tevens koolhydraat- en vetarm zijn, zult u gemakkelijk de lekkerste maaltijden bereiden.

Fase 2: op gewicht blijven

Op gewicht blijven na een afslankproces is vaak het moeilijkste gedeelte van een dieet. Een van de belangrijkste oorzaken van het weer dikker worden is vaak dat het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, wordt overgeslagen of dat wordt ontbeten met de verkeerde voedingsstoffen. Door de dag te beginnen met de shakes van AVI-SLANK start u de dag gezond. In de tweede fase vervangt u alleen het ontbijt door een AVI-SLANK shake.

AVI-SLANK bij Bodyless

Tijdens het afvallen is het belangrijk om veel water te blijven drinken zodat de afvalstoffen actief afgevoerd kunnen worden. Veel mensen lukt het echter niet om iedere dag voldoende water te drinken. Vaak is hierbij de smaak van het water het probleem. Bij Bodyless bieden we ook de heerlijke AVI-SLANK Groene Thee aan. Deze is heerlijk van smaak en daarom een ideale oplossing om voldoende vocht binnen te krijgen. De groene thee is verkrijgbaar in citroen en bosvruchten.

Bent u er klaar voor om afscheid te nemen van de overtollige kilo's en slank en fit te worden? Neem dan direct contact op met onze specialiste van Bodyless voor een vrijblijvende afspraak. Afslanken?
Gratis intakegesprek

Bel Bodyless

Locatie van Bodyless
Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen

Telefoonnummer Bodyless
0651273529

E-mail Bodyless
info@bodyless.nl


 
BodylessBodyLess