0651273529

Bodyless: voor een slank en vitaal lichaam

Afvallen zonder moeite met een bodywrap

Welke bodywrap kiest u?

Bij Bodyless maken we gebruik van bodywraps om het afvalproces te stimuleren. Een bodywrap is een wrap die om het lichaam of om een bepaald lichaamsdeel wordt aangebracht. De wraps bevatten natuurlijk ingrediënten die diep doordringen in het lichaam. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de gifstoffen die zich hebben opgehoopt in de vetcellen worden afgevoerd.

De vetcellen in het lichaam worden hierdoor gesplitst in kleinere moleculen, waardoor ze door het lichaam gebruikt kunnen worden als energie.

Bodywraps voor snel resultaat

De behandeling bij Bodyless

Wanneer u langskomt bij Bodyless voor een behandeling met een bodywrap mag u plaatsnemen op onze relaxte behandeltafel. Voorafgaand aan uw bezoek is het handig om nog even een lekkere warme douche te nemen, zodat de poriën zich openen en de ingrediënten van de bodywrap tijdens de behandeling extra goed kunnen intrekken.

Vervolgens zullen wij:

  1. De bodywrap op de huid plaatsen en de wrap omwikkelen met folie. Het omwikkelen van gebieden van het lichaam met plastic verhoogt de bloedcirculatie en het vermogen van het lichaam om toxines en andere schadelijke stoffen die het lichaam binnenkomen te elimineren.
     
  2. De bodywrap 2 uur laten zitten en combineren met onze compressietherapie om optimale resultaten te behalen.
     
  3. Na 2 uur de wrap verwijderen. Door de compressietherapie zijn de ingrediënten goed in gemasseerd in de huid waardoor deze direct al zijdezacht voelt.

Afvalstoffen afvoeren met bodywraps

Stap bij thuiskomst niet direct onder de douche maar geef de ingrediënten nog even de tijd om lekker in te werken. Deze kunnen namelijk tot wel 72 uur na de behandeling hun werk blijven doen. Gedurende en na de behandeling is het erg belangrijk om voldoende water te drinken. Het lichaam heeft dit namelijk nodig om vrijgekomen afvalstoffen af te kunnen voeren.

Wilt u meer informatie over de behandelingen van Bodyless, of over de bodywraps in combinatie met compressietherapie? Neem dan direct contact met ons op.Afslanken?
Gratis intakegesprek

Bel Bodyless

Locatie van Bodyless
Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen

Telefoonnummer Bodyless
0651273529

E-mail Bodyless
info@bodyless.nl


 
BodylessBodyLess