0651273529

Bodyless: voor een slank en vitaal lichaam

De verschillende behandelmethoden met Ultra Body Shape

Elektrolipolyse, Ultrasound & Infrarood en Elektrostimulatie

Ongewenst vet wordt vaak gevormd in gebieden die lastig te behandelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de buik, de dijen of de heupen. Hierdoor ontstaan symptomen als cellulite of andere vervelende fysieke problemen. Bij Bodyless in Heerenveen voeren we behandelingen met Ultra Body Shape uit om deze vervelende problemen tegen te gaan. Deze behandelingen worden uitgevoerd met behulp van Elektrolipolyse, Ultrasound & Infrarood, en Elektrostimulatie. Maar wat houden deze verschillende methodes nou eigenlijk in? Dat leest u hier.

4 methoden van Ultra Body Shape

Afvallen met Elektrolipolyse

Elektrolipolyse is een van de verschillende mogelijkheden om lichaamsvet te verwijderen zonder bijwerken en irritaties. Elektrolipolyse heeft een positieve werking op vocht- en vetophopingen. Deze behandelvorm zorgt ervoor dat de huid verwarmt wordt en dat verouderdere cellen kapot worden gemaakt. Doordat het de diepere huidlagen bereikt wordt de bloedsomloop gestimuleerd, worden nieuwe cellen aangemaakt, krijgt het metabolisme een boost en genezen kapotte cellen. De huid gaat hierna zelf ook snel weer aan de slag om nieuwe cellen aan te maken.

De infrarood behandeling

Infrarood is een behandelvorm die bij veel mensen al erg bekend is door bijvoorbeeld een infraroodsauna. Infrarood verwarmt het lichaam waardoor afvalstoffen worden afgescheiden en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Een betere doorbloeding draagt bij aan een goede huid en een snel herstel bij ontstekingen. Het infraroodlicht bevordert tevens de werking van enzymen.

De ultrasound oplossing

Ultrasound stimuleert de lokale vetverbranding met behulp van geluidsgolven. Met ons speciale apparaten worden geluidsgolven geproduceerd die, wanneer ze de vetcellen bereiken, ervoor zochten dat het vet vloeibaar wordt. Het vet zal daardoor door het lichaam worden uitgescheiden en via een natuurlijk manier (ontlasting) het lichaam verlaten. Dit is een geheel veilig en pijnloos proces.

Elektrostimulatie om af te vallen

Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door op de huid aangebrachte elektroden. Het zijn dus niet meer onze hersenen die beslissen over de samentrekking van de spieren, maar de elektrostimulator. Het gevolg is dat de spieren werken zonder dat u moeite hoeft te doen. Dankzij deze behandeling worden spieren krachtiger, soepeler en nemen ze in volume toe. Hierdoor oogt uw huid al snel een stuk strakker.

De behandeling Ultra Body Shape

Het Ultra Body Shape behandeling van Bodyless combineert bovenstaande behandelprogramma’s zodat u kunt genieten van een optimaal resultaat. Omdat de vier programma’s allemaal een andere werking hebben pakt u specifieke huidproblemen gemakkelijk aan. Hierdoor:

Wilt u graag een afspraak maken voor Ultra Body Shape, of vrijblijvend meer informatie ontvangen?
Neem dan direct contact met ons op.Afslanken?
Gratis intakegesprek

Bel Bodyless

Locatie van Bodyless
Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen

Telefoonnummer Bodyless
0651273529

E-mail Bodyless
info@bodyless.nl


 
BodylessBodyLess