0651273529

Bodyless: voor een slank en vitaal lichaam

De blogs van BodyLess


Een volledig voedingspatroon met gezond etenEen gezond voedingspatroon

Niet alleen voldoende beweging is van belang voor een gezond gewicht, maar ook gezonde voeding is een zeer belangrijke basis voor en gezond gewicht op de langere termijn. Door de juiste combinatie van eiwitten, koolhydraten en vetten, de drie bekendste productgroepen, is het mogelijk om een voedingspatroon te creëren waar u zich prettig bij voelt, alles mag eten wat u lekker vindt, en toch op het gewenste gewicht blijft.

Lees meer over gezond afslanken


De behandelmethoden met Ultra Body Shape De behandelmethoden van Ultra Body Shape

Ongewenst vet wordt vaak gevormd in gebieden die lastig te behandelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de buik, de dijen of de heupen. Bij BodyLess in Heerenveen voeren we behandelingen met Ultra Body Shape uit om deze vervelende problemen tegen te gaan. Deze behandelingen worden uitgevoerd met behulp van Elektrolipolyse, Ultrasound & Infrarood, en Elektrostimulatie. Maar wat houden deze verschillende methodes nou eigenlijk in?

Dat leest u hier


Starten bij BodyLess: de gezondheidsverklaringDe gezondheidsverklaring

Heeft u besloten te gaan starten met de behandelingen van Bodyless? Helemaal goed! Voordat u gaat beginnen aan het traject zijn wij genoodzaakt om met u een gezondheidsverklaring door te nemen voor u en onze bescherming. Dat klinkt misschien heel serieus en formeel, maar dat valt gelukkig reuze mee. Bent u benieuwd naar de gehele gezondheidsverklaring? Dan kunt u hem online alvast bekijken.

Bekijk hier de inhoud van de gezondheidsverklaring


Celullite aanpakken met BodyLess Cellulite aanpakken met BodyLess

Cellulite is een aandoening die voornamelijk bij vrouwen voorkomt. 80% tot 90% van de vrouwen heeft hier helaas last van, tegenover een aanzienlijk kleinere groep onder de mannen. De term cellulite verwijst naar putjes in de benen, heupen en dijen. Dit is ook zoals veel mensen de aandoening kennen. Maar waardoor ontstaat cellulite en wat valt er tegen te doen? BodyLess weet raad en schiet u graag te hulp

Lees hier alvast meer


Waar komt waterretentie vandaan? Het aanpakken van waterretentie

Wanneer u vocht vasthoud wordt dit ook wel aangeduid als waterretentie. Dit is het gevolg van de natuurlijke eigenschap van het lichaam om vocht op te slaan. Hier kunnen verschillende redenen en oorzaken voor zijn, maar voeding speelt over het algemeen de grootste rol. Helaas zijn er ook medische redenen waar rekening mee gehouden moet worden. Benieuwd hoe u waterretentie tegen kan gaan?

Lees dan de blog met waterafdrijvende tips


Afvallen zonder moeite met een bodywrapEen bodywrap als afslankhulp

Bij Bodyless maken we gebruik van bodywraps om het afvalproces te stimuleren. De wraps bevatten natuurlijk ingrediënten die diep doordringen in het lichaam. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de gifstoffen die zich hebben opgehoopt in de vetcellen worden afgevoerd. Maar welke bodywrap kiest u en welke heeft het meeste resultaat? Daarover vertellen wij graag alvast meer.

De bodywraps van BodyLess


Afslanken met AVI-SLANK Afslanken met AVI-SLANK

Wilt u slank en fit worden op een gewicht waar u dagelijks blij van wordt? Dan is het eiwitdieet van AVI-SLANK de perfecte aanvulling op uw behandelingen bij BodyLess. Het AVI-SLANK dieet is een natuurlijk dieet met hoogwaardige eiwitten, zodat uw lichaam gedwongen wordt om vet te verbranden. Door de hoogwaardige koolhydraten zal uw insulinespiegel niet gaan schommelen en de suikerspiegel stabiel blijven. Hierdoor blijft u zich goed en fit voelen.

Het AVI-SLANK dieet bestaat uit 2 fasen


De Body Mass Index (BMI) De Body Mass Index

Bent u altijd wel in voor een hapje en een drankje? Voor een lekker glaasje wijn met een stukje kaas? Dan geniet u waarschijnlijk van een heerlijk bourgondisch leven. Helaas levert al dat lekkere eten en drinken ook een minder leuke kant: een ongezond gewicht. Maar wat is eigenlijk een gezond gewicht? Dat wordt berekend met de zogenaamde BMI. Ook wel bekend als de Body Mass Index.

Maak de BMI rekensom


 Afslanken?
Gratis intakegesprek

Bel Bodyless

Locatie van Bodyless
Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen

Telefoonnummer Bodyless
0651273529

E-mail Bodyless
info@bodyless.nl


 
BodylessBodyLess