0651273529

Bodyless: voor een slank en vitaal lichaam

Bodywraps bij BodyLess

Strakke en stevige huid binnen handbereik

Wilt u een gezonder lichaam en een strakkere en vooral stevigere huid? Bij BodyLess werken we met professionele bodywraps die bijdragen aan deze schoonheidsdoelen en tot gegarandeerd vetverlies zullen leiden. Onze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten die zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulitis en vochtophoping.

Bodywraps met direct resultaat

Bodywraps kennen meerdere toepassingen en kunnen onder andere helpen om:

Wanneer u kiest voor de bodywraps bij BodyLess geniet u niet alleen van een heerlijke behandeling, maar kunt u ook nog eens direct profiteren van fijne voordelen. Door een verhoogd metabolisme en een lichaam wat na de behandeling goed gaat ontgiften ziet u direct resultaat en heeft u meteen een gezonder gevoel.

De behandelingen met bodywraps gaan bij BodyLess in de vorm van kuren. 1 kuur bestaat uit 8 behandelingen met bodywraps in combinatie met compressietherapie. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van uw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulitis en/of de dikte van de vetlaag. Bent u benieuwd naar de behandeling met een bodywrap? Lees dan eens onze Bodywraps blog.

Bodywraps combineren met compressietherapie

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijk bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulitis, oedeem, en lokale vetophopingen. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor een goede gezondheid en weerstand en is essentieel voor een goede stofwisseling.

Gegarandeerd vetverlies bij BodyLess

Wilt u vet verliezen met onze bodywraps? Wij nodigen u graag uit om een vrijblijvende afspraak te maken met onze specialiste. Klik hier om contact met ons op te nemen. Afslanken?
Gratis intakegesprek

Bel Bodyless

Locatie van Bodyless
Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen

Telefoonnummer Bodyless
0651273529

E-mail Bodyless
info@bodyless.nl


 
BodylessBodyLess