0651273529

Bodyless: voor een slank en vitaal lichaam

Ultra Body Shape bij BodyLess

Pakt uw vetweefsel en cellulite zeer doeltreffend aan

De Ultra Body Shape behandeling van BodyLess kan op alle lichaamsdelen (met uitzondering van vrouwenborsten)  waar vet- en vochtophoping voorkomt. Door het aanbrengen van elektrodes op de te behandelen zones wordt een elektrisch veld opgewekt (elektrolipolyse), hetgeen zorgt voor verbetering van de stofwisseling (metabolisme). Elektrolipolyse zorgt voor verhoogde activiteit van de vetcellen en stimuleert de bloedcirculatie. Dit leidt tot lokale vetverbranding, verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en verbeterde afvoer van afvoerstoffen.

Bij de Ultra Body Shape behandeling dringen ultrasone geluidsgolven het vetweefsel binnen. De geluidsgolven worden omgezet in warmte en trillingen. Dit stimuleert de lokale vetverbranding door triglyceride om te zetten in glycerol. Het vrijgekomen vet wordt door het bloedvatenstelsel getransporteerd om vervolgens als energie te dienen. Door gelijktijdig de spieren te stimuleren (elektrostimulatie), wordt het vrijgekomen vet als energie opgenomen door de spieren. Met deze behandeling bereikt u niet alleen vetverlies, maar ook omvangverlies.

De behandeling is tevens zeer doeltreffend voor het aanpakken van de zogenaamde sinaasappelhuid (cellulite). Dit bevindt zich veelal op slecht doorbloede gebieden zoals heupen, maag, dijen en knieën. Hierop kan elektrolipolyse zeer effectief worden toegepast.

Een behandeling met Ultra Body Shape

Om het resultaat nog meer te verbeteren kan tevens een zgn. bodywrap worden aangebracht om de behandeling te intensiveren. De bodywraps van BodyLess zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief huidoneffenheden als cellulite tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten door directe toepassing op de huid. De bodywraps zijn geschikt voor toepassing op buik, billen, benen en armen. Er zijn ook spediale bodywraps voor het aanpakken van vochtophoping. Dit is zeer belangrijk, omdat vochtophoping afslankbehandelingen veelal tegenwerkt. Door het reduceren van het vocht bereikt u een veel beter resultaat met afvallen en afslanken.

beterinjevel ultra

Wilt u meer lezen over de verschillende behandelmethoden die we gebruiken bij BodyLess? Lees dan eens onze blog.

Behandelplan op maat bij BodyLess

Voordat wij de behandelingen beginnen nodigen wij u uit voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw persoonlijke wensen en doelen, maken we een figuur- en weeganalyse en kijken we naar uw huid- en weefseltype. Op basis van uw conditie, leeftijd en gezondheid stellen wij een individueel behandelplan met u op.

In het behandelplan wordt aangeraden om minimaal vier weken twee keer peer week en behandeling te ondergaan. Dit wordt ook wel een kuur genoemd. Het uiteindelijke totaal van het aantal behandelingen hangt af van uw levensstijl, de dikte van de vetlaag en de face van de cellulitis. 

ultra behandeling

Wilt u ook definitief van uw probleemzones af? Wij nodigen u graag uit om een vrijblijvende afspraak te maken met onze specialiste. Klik hier om contact met ons op te nemen.Afslanken?
Gratis intakegesprek

Bel Bodyless

Locatie van Bodyless
Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen

Telefoonnummer Bodyless
0651273529

E-mail Bodyless
info@bodyless.nl


 
BodylessBodyLess